Turgut Özal Ortaokulu

WEB https://erdemliturgutozalortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Koyuncu Mh.Toki Sokak Erdemli/MERSİN
VİZYON : VİZYONUMUZ • Eğitimde kalite • Dünya görüşünün genişletilmesi • Düşün ve üretilen fikri kullan • Katılım ve karar verme • Etkili insan ilişkileri • Çalışanların motivasyonu • Çalışma ortamında iyileşme • Verimlilik • Bütün öğrenciler öğrenebilir, yapabilir • Cezasız disiplin • Öğrenci merkezli eğitim
MİSYON : MİSYONUMUZ BİZLER... • Öğrencilerimizin teknolojinin ve bilgi toplumunun gereklerine uygun yetişmeleri için var gücüyle çalışan • Kaliteyi önde tutan • Bilim ve insanlığın, toplumun ortak değerlerinden yararlanan, geliştiren ve toplumu ileri götüren • İnsani yönümüzü ve sevgi temeline dayanan anlayışımızı sergileyen • İşi en iyi bilenin o işi yapan olduğu gerçeğini kabullenen • Tüm çalışanlar arasında iş birliği ekip çalışması oluşturan • Çalışanların moralini yükselten • Okul ortamını çalışanların düşünebileceği, ve akıllarını kullanabileceği bir mekan olarak hazırlayan • Öğrencilerimize daha özgür sınıf, daha özgür okul ilkesine uyarak hizmet veren • Okulumuzda değişimi oluşturan ve sorunlara çözüm üreten • Öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımını demokrasinin ve gelişmenin temeli sayan BİREYLERİZ...
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :: Normal – Gündüz
Servis : 11 adet taşıma servisi bulunmaktadır.
Ulaşım : Koyuncu minibüsleri ile sağlanıyor.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine uzaklık:42km İlçe merkezine uzaklık:7km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :